Bylinkové máslo
Směs koření Bylinkové máslo je výborná nejen do bylinkových másel, ale i na dušenou nebo grilovanou zeleninu, ryby, do zapečených těstovin, rýže, jogurtů, salátů, dresingů, brambor a na kuřecí, krůtí nebo králičí maso a vegetariánská jídla.
Kombinace nenalezena.
Vaření se směsí koření Bylinkové máslo:
Výborná na dušenou nebo grilovanou zeleninu, drůbeží maso, steaky, ryby, na kuřecí, krůtí nebo králičí maso, těstoviny, saláty, do dresingů, na vegetariánská jídla. Díky perfektně vyváženému složení kořenové zeleniny, česneku a bylinek nachází velmi široké využití v české, francouzské, italské, balkánské, středomořské, ale i mexické kuchyni.
Složení: Sůl 33%, česnek, rozmarýn, látka zvýrazňující chuť a vůni: inosinát sodný (E631), cibule, petržel, mrkev, pastinák, kukuřice, cukr, barvivo: vitamin B2. Může obsahovat stopy celeru, hořčice a sezamu.