Thajské kari - bez glutamanu a soli

Kvalitní Thajské kari- bez glutamanu a soli používáme do masových a zeleninových kari, smetanových polévek a omáček, do luštěnin, mletých mas, na kuře, králíka, jehněčí a ryby.

balení 80 g
-10%
sleva 7,20 Kč
64,80 Kč
(40,50 Kč / 50 g)
-10%
sleva 7,20 Kč
skladem

 

Vaření s kořením Thajské kari- bez glutamanu a soli:

Thajské kari - bez glutamanu a soli je jedinečná směs, ve které se často používá až 25 druhů koření. Thajské kari je výrazně ostřejší, ale použití je stejné jako u ostatních druhů kari.  Používá se hlavně v indické, thajské, čínské a indonéské kuchyni.  Používáme do masových a zeleninových kari, smetanových polévek a omáček, do luštěnin, mletých mas, na kuře, králíka, jehněčí a ryby. Je neodmyslitelnou součástí vegetariánské kuchyně. 

V chuti a vůni převažuje koriandr, paprika a chilli.

Složení: Kurkuma, koriandr, paprika, zázvor, chilli, pepř, kmín, cibule, pískavice.

Může obsahovat stopy celeru, sezamu a hořčice.

Více o koření na thajská jídla: