Mleté maso
Směs Mleté maso je vhodná k dochucení různých druhů mletých mas, ale i do omáček. Kvalitní koření Mleté maso se nejčastěji používá k přípravě sekané, karbanátků, hamburgerů, masových kuliček, špízů nebo do směsí k plnění paprik, rajčat, zelných závitků či vinných listů.
Kombinace nenalezena.
Vaření s kořením Mleté maso:
Směs vhodná k dochucení různých druhů mletých mas, ale i do omáček. Kvalitní koření Mleté maso se nejčastěji používá k přípravě sekané, karbanátků, hamburgerů, masových kuliček, špízů, ale i do těstovin, brambor nebo do směsí k plnění paprik, rajčat, zelných závitků či vinných listů.
Složení: Sůl (max. 58%), látka zvýrazňující chuť a vůni: glutamát sodný (E621), cibule, česnek, pepř, paprika, směs přírodního koření.
Může obsahovat stopy celeru, sezamu a hořčice.