Pečené jablko - zelený aromatizovaný čaj

Novinka

Kvalitní aromatizovaná čajová směs, tvořena velmi populárním zeleným sypaným čajem Sencha s kombinací velmi intenzivní a sladké chuti pečeného jablka. V čaji ucítíte také osvěžující zelenou a vánoční nótu mladých smrkových špiček a mandlí.

balení 50 g
115,00 Kč
(115,00 Kč / 50 g)
balení 100 g
-10%
sleva 23,00 Kč
207,00 Kč
(103,50 Kč / 50 g)
-10%
sleva 23,00 Kč
balení 250 g
-15%
sleva 86,25 Kč
488,75 Kč
(97,75 Kč / 50 g)
-15%
sleva 86,25 Kč
balení 1 kg
-20%
sleva 460,00 Kč
1 840,00 Kč
(92,00 Kč / 50 g)
-20%
sleva 460,00 Kč
skladem
  • Katalogové číslo 20966
  • EAN 8595700506614
  • Země původu Německo
  • Výrobce Darka Company s.r.o.

O zeleném čaji Pečené jablko:

Pečené jablko je aromatizovaná čajová směs, tvořena speciálně pro vánoční období. Je míchána kombinací kvalitního zeleného sypaného čaje Sencha s kousky jablek, skořice a mandlí. Jedinečná kombinace pečeného jablka doplněná osvěžující zelenou a vánoční nótou mladých smrkových špiček a mandlí.

O zeleném čaji China Sencha:

China Sencha Superior je zelený sypaný čaj z Číny s malou plochou lisovaného listu a svěže zelenými listy. Čaj je krásný už na pohled, s dlouhými listy. Sencha je nejpopulárnějším čajem v Japonsku a tvoří tam 80% čajového trhu.

Svěží vůně trávy a překvapující jemná chuť. Nálev světlý až sytě žluté barvy a delikátní, jemné harmonické chuti. Pro nižší obsah kofeinu vhodný i pro odpolední popíjení.

Složení zeleného čaje Pečené jablko:

Složení: zelený čaj, kousky jablek, skořice, jedle cukrová (cukr, rýžová mouka, rostlinné oleje a tuky (řepkový, řepkový (ztužený)), bramborový škrob, barviva (E101, E133, E141), aroma) (4% ), granulovaný nugát (cukr, glukózový sirup, MANDLE, bramborový škrob, kakaové máslo, med, VAJEČNÝ BÍLEK, vanilkový extrakt), aroma, přírodní aroma.

Příprava zeleného čaje Pečené jablko:

Vodou o teplotě 70-80 °C zalijeme čaj v poměru 2-3 dl vody na 2 čajové lžičky. Louhujte 2-3 minuty, poté přeceďte. Možno připravit více nálevů.

Ochutnejte i naše další zelené čaje.