Včelí pyl
Bohatý zdroj aminokyselin, makroorganismů, vitamínů, železa a lehce stravitelných rostlinných bílkovin. Včelí pyl je komplexní bohatá přírodní potravina, dodává energii, na obranyschopnost.
Kombinace nenalezena.
Chuť Včelího pylu:
Obsahuje uhlohydráty, enzymy a posiluje chuť k jídlu, dodává energii a obranyschopnost. Včelí pyl je nejbohatší přírodní potravina.
Včelí pyl dále obsahuje draslík, fosfor, vápník, hořčík, sodík, křemík, mangan, železo, měď, zinek, jod a selén, dále vitamíny B1, B2, B3, B6, B12, PP, P, C, D, K a lehce stravitelné rostlinné bílkoviny.
Naše další produkty se včelím pylem jsou Ajurvédské čaje - Anti včelí pyl a Sokolí zrak.
Příprava a užití Včelího pylu:
Včelí pyl si můžete zalít vodou o teplotě 95 °C, zalijeme v poměru 2 čajové lžičky na 3 dl vody.
Další užití včelího pylu - přimíchat do kaší, jogurtů nebo müsli.