Vanilkový lusk Bourbon - Madagaskar
Pravý vanilový lusk Bourbon z Madagaskaru. Přísada do moučníků, koláčů, dezertů, cukroví, pudinku, krémů, šlehačky, do zmrzliny. Čerstvá vanilka Bourbon je možné ji přidat také k rybám nebo k drůbeži. Vynikající je také do likérů, marmelád nebo kompotů.
Kombinace nenalezena.
Vanilkový lusk Bourbon - Madagaskar:
Bourbonská vanilka je bohatá, tmavá se sladkou máslovou vůní. Využití vanilky je velmi různorodé od mnoha receptů na vaření, pečení, výroby dezertů nebo nápojů. Vanilka z Madagaskaru je ta nejlepší na světě. Tyto lusky jsou velmi oblíbené také u profesionálních pekařů a cukrářů.
Obsah vanilinu je 1-2%.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 288kcal, bílkoviny 0.09g, sacharidy 12.6g z toho cukry 13g, tuky 0,1g.
Vanilkový lusk podélně rozřízněte a nožem seškrábejte drobná zrníčka.