Thajské kari - bez glutamanu a soli
Kvalitní Thajské kari- bez glutamanu a soli používáme do masových a zeleninových kari, smetanových polévek a omáček, do luštěnin, mletých mas, na kuře, králíka, jehněčí a ryby.
Kombinace nenalezena.
Vaření s kořením Thajské kari- bez glutamanu a soli:
Thajské kari - bez glutamanu a soli je jedinečná směs, ve které se často používá až 25 druhů koření. Thajské kari je výrazně ostřejší, ale použití je stejné jako u ostatních druhů kari. Používá se hlavně v indické, thajské, čínské a indonéské kuchyni. Používáme do masových a zeleninových kari, smetanových polévek a omáček, do luštěnin, mletých mas, na kuře, králíka, jehněčí a ryby. Je neodmyslitelnou součástí vegetariánské kuchyně.
V chuti a vůni převažuje koriandr, paprika a chilli.
Složení: Kurkuma, koriandr, paprika, zázvor, chilli, pepř, kmín, cibule, pískavice.
Může obsahovat stopy celeru, sezamu a hořčice.