Tandori masala
Tandori masala je indická aromatická směs s římským kmínem, sumahem a koriandrem. Na masa, masové šťávy, do kuskusu, na rýži a zeleninu. Při nakládání použijte jogurt nebo zakysanou smetanu.
Kombinace nenalezena.
Vaření s kořením Tandori masala:
Kvalitní směs koření Tandori masala je indická mírně ostrá směs na přípravu masa i zeleniny. Aromatická směs s římským kmínem, sumahem a koriandrem Používá se na masa, masové šťávy, do kuskusu, na rýži a zeleninu, na rožnění kuřat, ryb, jehněčího masa a kotlet, na luštěniny a zeleninu. Při nakládání použijte jogurt nebo zakysanou smetanu.
Složení: Sůl (max. 10%), koriandr, látka zvýrazňující chuť a vůni: glutamát sodný (E621), římský kmín, sumah, česnek, směs přírodního koření.
Může obsahovat stopy celeru, sezamu a hořčice.