Steak - bez glutamanu
Kvalitní kořenící směs Steak - bez glutamanu se používá na marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas, do nádivek, do zapečených brambor a těstovin, minutkové kuchyně. Prémiová kombinace vybraných koření dodává masu lehce pikantní chuť a vyjimečný vzhled.
Kombinace nenalezena.
Vaření s kořením Steak - bez glutamanu:
Steak - bez glutamanu je prémiovou kombinací hrubě drcených pepřů, bílé hořčice a cibule, kterou podtrhne sladce kořenitá chuť koriandru. O pikantní chuť se postará chilli. Používá se na marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas, do nádivek, do zapečených brambor a těstovin, minutkové kuchyně. Prémiová kombinace vybraných koření dodává masu lehce pikantní chuť a výjimečný vzhled.
Složení: Sůl (max. 32%), pepř, paprika, koriandr, hořčice, tymián, cibule, chilli.
Může obsahovat stopy celeru a sezamu.