Provensálské bylinky
Kvalitní směs koření Provensálské bylinky dodá jídlům z masa i ryb nezaměnitelnou vůni a chuť. Je výborná na jídla z masa i ryb, kuře, králíka, jehněčí, telecí, skopové, ale i do pomazánek, omáček, těstovin, sýrů, hořčic, jídel z rajčat a salátů. Vhodná je i na nakládání, marinování, grilování i pečení.
Kombinace nenalezena.
Vaření s kořením Provensálské bylinky:
Kvalitní směs koření Provensálské bylinky dodá jídlům nezaměnitelnou vůni a chuť. Je výborná na jídla z masa i ryb, kuře, králíka, jehněčí, telecí, skopové, ale i do pomazánek, omáček, těstovin, sýrů, hořčic, jídel z rajčat a salátů. Vhodná je i na nakládání, marinování, grilování i pečení.
Provensálské bylinky je směs bylin používaných jako koření. Název je odvozen od francouzské oblasti Provence, kde se tyto byliny hojně vyskytují. Jde o asi neznámější a nejoblíbenější bylinkovou směs.
Složení: Česnek, majoránka, rozmarýn, bazalka, saturejka. Může obsahovat stopy celeru, sezamu a hořčice