Paštikové koření
Paštikové koření je originální jemnou směsí, která je určená nejen do paštik, ledvinek a jater, ale také k ochucení různého dušeného masa, na skopové, králičí, drůbeží a vepřové maso.
Kombinace nenalezena.
Vaření se směsí Paštikové koření:
Směs je určená nejen do paštik, ledvinek a jater, ale také k ochucení různého dušeného masa, na skopové, králičí, drůbeží a vepřové maso.
Složení: Cibule, černý pepř, zázvor, muškátový ořech, směs přírodního koření, látka zvýrazňující chuť a vůni: glutamát sodný (E621), stabilizátor (E450), emulgátor (E471), dextroza, regulátor kyselosti (E300), antioxidant (E301), paprikový výtažek (E160c). Může obsahovat stopy celeru, sezamu a hořčice.
Doporučené dávkování: 8-10g/1kg masa.