Nasi goreng - bez glutamanu
Indonéská kořenící směs Nasi goreng vhodná do minutek ze všech druhů mas, dušené a restované zeleniny, rýže, pohanky, ale i do omáček a šťáv, na ryby a mořské dary, do polévek, na hrachovou a bramborovou kaši, dušené zeleniny a těstovin.
Kombinace nenalezena.
skladem
Vaření s kořením Nasi goreng - bez glutamanu:
Jedinečné koření Nasi goreng - bez glutamanu je aromatická směs křupavé cibule, česneku a dalšího koření vynikajícího do rýže, rizot, těstovin, ale i do dušené zeleniny či brambor, bramborové kaše, omáček a šťáv.
Složení: Cibule předsmažená (cibule, rostl. olej, pšeničná mouka), sůl (max.15%), česnek, chilli, směs přírodního koření a sušené zeleniny.
Může obsahovat stopy celeru, sezamu a hořčice.