Maďarské paprikové koření
Vynikající Maďarské paprikové koření dodá pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i příjemné aroma a výraznou červenou barvu. Používá se nejčastěji do omáček, minutek, přípravu masa a gulášů. Směs je vhodná k dochucení omáček a polévek paprikového základu a gulášového typu.
Kombinace nenalezena.
Vaření s kořením Maďarské paprikové koření:
Vynikající Maďarské paprikové koření dodá pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i příjemné aroma a výraznou červenou barvu. Používá se nejčastěji do omáček, minutek, přípravu masa a gulášů, také do uzenin a specialit nejen maďarské kuchyně. Směs je vhodná k dochucení polévek paprikového základu a gulášového typu. Maďarská paprika, která je základem směsi, je světově známá a je považována za národní koření. Má výraznou, kořeněnou chuť a příjemné intenzivní aroma.
Složení: Paprika sladká, paprikové granule, sůl (max.30%), cukr, zvýrazňovač chuti E 621, barvivo E 160c.