Kuřecí vývar bez glutamanu
Kořenící směs Kuřecí vývar bez glutamanu na přípravu nejen kuřecí polévky, bez obsahu glutamanu. Součástí směsi je sušená mrkev, pastinák, cibule a petržel. Používá se v české, balkánské i středomořské kuchyni.
Kombinace nenalezena.
skladem
Vaření s kořenící směsí Kuřecí vývar bez glutamanu:
Kvalitní kořenící směs Kuřecí vývar bez glutamanu se používá k dochucení vývarů a polévek.
Složení: Sůl (max.46%), kuřecí extrakt, cukr, maltodextrin, škrob, rostlinný olej, kvasnicový extrakt, kuřecí aroma. Kyselina citronová, protispékavá látka oxid křemičitý, barvivo, vitamin B1. Sušená zelenina (mrkev, pastinák, petržel, cibule, koření).
Může obsahovat stopy celeru, hořčice a sezamu.
Dávkování: 22g na 1000ml