Krkovička kmínová - bez glutamanu
Směs koření Krkovička kmínová - bez glutamanu je určená k pečení, dušení a grilování masa. Vhodná i do marinád a k nakládání masa (steaky, krkovička). Směs je vhodná k tradiční přípravě pečeného nebo grilovaného vepřového masa, ale i ke zvýraznění vypečené šťávy z masa.
Kombinace nenalezena.
Vaření s kořením Krkovička kmínová bez glutamanu:
Paprika, kmín, pepř a kořenová zelenina dodají krkovičce typickou kořeněnou chuť, maso krásně provoní. Směs koření určená k pečení, dušení a grilování masa. Vhodná i do marinád a k nakládání masa (steaky, krkovička). Směs je vhodná k tradiční přípravě pečeného nebo grilovaného vepřového masa, ale i ke zvýraznění vypečené šťávy z masa.
Složení: Sůl max. 27%, kmín mletý, paprika, pepř, směs přírodního koření a sušené zeleniny, sušený rostlinný tuk.
Může obsahovat stopy celeru, sezamu a hořčice.