Kotvičník zemní - nať

Akce měsíce Nejprodávanější

Bylinka se schopností zvýšení hladiny testosteronu u mužů. Kotvičník má mimořádné účinky na zvýšení vitality, obranyschopnosti organismu a celkové detoxikaci.

balení 50 g
-13%
sleva 7,15 Kč
47,85 Kč
(47,85 Kč / 50 g)
-13%
sleva 7,15 Kč
balení 100 g
-22%
sleva 23,86 Kč
86,13 Kč
(43,07 Kč / 50 g)
-22%
sleva 23,86 Kč
balení 250 g
-26%
sleva 71,65 Kč
203,36 Kč
(40,67 Kč / 50 g)
-26%
sleva 71,65 Kč
balení 1 kg
-30%
sleva 334,40 Kč
765,60 Kč
(38,28 Kč / 50 g)
-30%
sleva 334,40 Kč
skladem
  • Katalogové číslo 733
  • EAN 8595700530381
  • Země původu Evropa
  • Výrobce Darka Company s.r.o.

Chuť bylinky Kotvičník zemní:

Kotvičník je mimořádná bylina. Mezi hlavní účinky patří schopnost zvýšit u mužů hladinu testosteronu, životní vitality. U žen nárůst sexuálního apetitu a kontrola tělesné hmotnosti.
Divoké kmeny primitivních Indiánů využívají Kotvičník pro jeho močopudné, antiseptické a protizánětlivé účinky. Další národy jej využívají jako čaj na plodnost a při ztrátě potence. Sportovci na celém světě jej využívají pro zvýšení hladiny testosteronu, která jim umožňuje snadnější nárůst svalové hmoty a zvyšuje sportovní výkony.

Typickým prostředím pro výskyt Kotvičníku jsou suchá slunná místa, stepi a písčiny. Kotvičník se pravděpodobně původně rozšířil do ostatních částí zeměkoule z písečných mořských pobřežích Číny a Japonska. V současné době se vyskytuje v mnohých oblastech Asie, Evropy, Afriky i Austrálie. Rozšířena je například v oblasti Střední Asie, Číně, Indii a na Srí Lance, na březích Kaspického, Azovského, Středozemního a Černého moře. Na mnoha místech se vyskytuje planě, ale stále více je v různých zemích pěstován řízeně pro farmaceutické účely. Kotvičník zemní lze pěstovat také v našich končinách. Nevýhodou je, že pěstování je na rozdíl od jiných částí světa sezónní, sklizeň tedy probíhá jednou v roce.

Příprava bylinky Kotvičník zemní:

Odvar ze sušené natě kotvičníku připravujeme podobně jako běžný čaj. Vrchovatou čajovou lžičku (cca 1 gram) sušené natě zalijeme půllitrem vařící vody a ještě 30 minut vaříme. Po té odvar přecedíme a pijeme nejlépe ve třech dávkách přibližně půl hodiny před jídlem. Pokud spěcháte, stačí si připravit odvar klasicky jako čaj - avšak s dlouhým vyluhováním. Účinky lze individuálně pocítit již po třech dnech. Vývar můžete dosladit - nejlépe přírodním, nerafinovaným cukrem nebo medem. Uvedená dávka natě je orientační. Přesnější výpočet můžete provést takto (u mužů i žen): cca 0,5 gramu sušené natě na každých 30 kg tělesné váhy. Lze použít i vyšší dávku, protože klinické testy neprokázaly žádnou měřitelnou toxicitu, ani vedlejší nežádoucí účinky, a to ani při podání vysokých dávek.

Více o kotvičníku zemním.