Hawaii Kona Extra Fancy
Káva s plnou chutí čokolády a višní, je téměř oříšková. Má neobyčejně silné a intenzivní aroma s dotykem citrusových květů.
Kombinace nenalezena.
Havajská káva se pěstuje na soukromé farmě založené roku 2004. Havajské kávy mají díky pěstování na vulkanické půdě neobyčejnou chuť a řadí se mezi nejlepší a nejoblíbenější kávy na světě.
Je charakteristická plnou chutí čokolády, višní, je téměř oříšková. Má neobyčejně silné a intenzivní aroma s dotykem citrusových květů. Všechny stromy jsou ve výšce 1800 – 2200 metrů nad mořem. Půda je neobyčejně hluboká a bohatá v porovnání s ostaními částmi ostrova.
K výrobě kávy se používají 3 druhy 100% havajských zrn Arabica Ka’u ( Typica, čevená a žlutá Caturra Caturra) a jejich míchání produkuje mimořádně hladkou, komplexní kávu. Kávové třešně se sbírají a zpracovávají ručně. Po odstranění třešňové slupky se zrna suší na slunci. Následně se třídí. Naše kava je malosériově pražená, je tak vždy čerstvá.