Bombilla Amigo 19,5 cm
Bombilla Amigo 19,5 cm na přípravu tradičního jihoamerického nápoje Yerba maté. Kovová slámka neboli brčko s placatým sítkem. Praktické hygienické použití s dlouhou životností.
Kombinace nenalezena.
Bombilla Amigo 19,5 cm:
Kovová slámka neboli brčko se štětcem k pití tradičního jihoamerického nápoje Yerba Maté.
Tradiční způsob přípravy maté:
Do kalabasy nasypeme maté, zakryjeme dlaní, otočíme do horizontální polohy a jemně zatřepeme. Poté vrátíme kalabasu do původní polohy, a to tak, aby maté zůstalo pod úhlem kolem 45°. Do volného prostoru postavíme bombillu. Maté poté zalijeme teplou vodou (50°C) a necháme vsáknout. Horkou vodu o teplotě 70 až 80 °C následně nalijeme do místa, kam jsme předtím umístili bombillu. Z jedné dávky můžeme připravit více nálevů.