Adamova žebra medová
Jemná kořenící směs Adamova žebra medová ostrá s výrazným medovým aroma, která lze použít na pečená žebírka či pečený bůček, používá se při nakládání všech druhů mas na gril, rožnění a přípravu marinád. Směs je vhodná i pod dušenou zeleninu a sójové maso.
Kombinace nenalezena.
Vaření s kořením Adamova žebra medová ostrá:
Kvalitní směs Adamova žebra medová ostrá je vhodná k přidání do rozličných pokrmů pro zlepšení a zvýraznění chuti a vůně. Mnohé bylinky obsažené v kořenících směsích jsou využívány i pro léčebné účely. Koření Adamova žebra se používá především na nakládaní mas, pečeni, rožnění a grilování. Potřete medem a připravíte se vynikající žebra na medu.
Tato směs je vhodná i pod dušenou zeleninu.
Složení koření Adamova žebra medová ostrá:
jedlá sůl (max.41%), paprika, česnek, cukr, zvýrazňovač chuti: E621, chilli, dextróza, zázvor, protispékavá látka:E341iii, rostlinný olej (řepkový), sušený med (1%), aroma (1%), kurkuma
Výživové údaje (stanovené pro 100g produktu): Energ. hodnota (KJ/Kcal): 762 / 181, Tuky (g): 5,2, z toho nasycené MK (g): 0,9, Sacharidy (g): 34,8, z toho cukry (g): 17,9, Bílkoviny (g): 5,6, Sůl (g): 41,0