Adamova žebra
Jemná kořenící směs Adamova žebra s výrazným medovým aroma, která lze použít na pečená žebírka či pečený bůček, používá se při nakládání všech druhů mas na gril, rožnění a přípravu marinád. Směs je vhodná i pod dušenou zeleninu a sójové maso.
Kombinace nenalezena.
Vaření s kořením Adamova žebra:
Kvalitní směs Adamova žebra je vhodná k přidání do rozličných pokrmů pro zlepšení a zvýraznění chuti a vůně. Mnohé bylinky obsažené v kořenících směsích jsou využívány i pro léčebné účely. Koření Adamova žebra se používá především na nakládaní mas, pečeni, rožnění a grilování. Potřete medem a připravíte se vynikající žebra na medu.
Tato směs je vhodná i pod dušenou zeleninu.
Složení koření Adamova žebra:
Sůl max. 36%, sušený česnek, látka zvýrazňující chuť a vůni: glutamát sodný (E621), paprika sladká, dextroza, černý pepř, chilli, maltodextrin, paprikový výtažek (E160c), kypřící látka: fosforečnan vápenatý (E341). Může obsahovat stopy celeru, hořčice a sezamu.